2018-06-03

Bolt - I Thought I Lost You. Provocarea muzicală

Carmen ne invită, in fiecare vineri J, la “Provocarea muzicală”. Amănunte pe blogul Între vis şi realitate. Deşi pregătită postarea pentru vineri, 1 iunie, abia azi reuşesc să o public…(videoclipul la final, cu trimitere spre YT) :( 
₪₪
Bolt este un film de animaţie realizat in anul 2008. Desenele animate îmi plac foarte mult şi, văzând filmul acesta, am ascultat-o şi pe Miley Cyrus, care nu se număra deloc între preferatele mele când e vorba despre cântăreţe. Totuşi, numele ei îmi va aminti mereu de filmul Bolt, nu doar prin melodia I Thought I Lost You, ci şi prin vocea oferită unuia dintre personajele principale: Penny, fetiţa alături de care Bolt (ciobănesc american) juca in filme, filme in care avea puteri de supererou, puteri pe care le credea reale şi când s-a întâmplat să ajungă in “lumea reală” era convins că trebuie să-şi salveze prietena şi era convins că are superputeri - Mittens, o pisicuţă neagră, încearcă să-l convingă că nu e aşa şi îl învaţă cum să se descurce pe stradă, cum să fie un câine ca oricare.
John Travolta îi împrumută vocea lui Bolt, câinele care şi-a trăit întreaga viaţă pe studiourile de filmare.
Un alt personaj simpatic pe care-l întâlneşte Bolt in aventura lui este hamsterul Rhino, care nu iese din “mingea lui de plastic”, un hamster obsedat de TV.
Cântecul I Thought I Lost You este compus de Miley Cyrus şi Jeffrey Steel, şi interpretat de Miley Cyrus şi John Travolta. E un cântec nominalizat - in anul 2009 - pentru premiul Asociaţiei Criticilor de Film. In 2009 filmul Bolt a fost nominalizat (între altele) la premiile Oscar şi Globul de Aur.
Bolt e un superfilm pentru copii (şi nu numai) şi pot fi ascultate multe cântece frumoase.
₪₪
Din nu ştiu ce motiv, îmi este greu să încarc pe blog vieoclipuri (e şi motivul pentru care sunt atât de puţine pe blog), deci aleg să postez numai “legătura” către siteul YT unde, cine doreşte, îl poate asculta / vizualiza (legătură externă, altfel spus, care se deschide in pagină nouă)...
Bolt - I Thought I Lost You (Miley Cyrus şi John Travolta)

Să ne revedem cu bine la Friendship Friday!

10 comentarii:

  1. Hello dear Diana!
    Lovely music choice!
    Bolt is very famous to all the children!
    Thank you for sharing!Have a happy week!Hugs!
    Dimi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello dear Dimi!
      Oh, yes, Bolt is very famous! Cartoons are wonderful and adventures too!
      Thank you!
      A happy week I wish you too! Hugs!

      Ștergere
  2. superb filmul si bineînteles ca imi place mult si videoclipul <3 Multumesc mult pentru recomandare, voi cauta sa vad filmul, m-am indragostit de Bolt ☺
    (Iti trimit imediat pe mail cat de usor este sa preiei videoclipuri de pe youTube pe blog).
    Te pup si trimit ganduri bune si îmbratisari, de la trio pentru trio <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In zece ani l-am vazut... doar de trei ori! :) Sunt atatea intamplari hazlii! Si-mi place si atitudinea pisicutei - e o cinica, dar are suflet bun. :)
      *
      Ooooh! :(( Adresa aceea de mail am pierdut-o si nu am reusit sa recuperez contul... Uf! Ziceam ca nu mai accesez FB dar o sa accesez acum, pentru a-ti da o alta adresa.
      *
      Practic (si teoretic) pot posta un video doar ca... nu stiu ce se intampla si se incarca foarte greu (la prima editie am publicat si... nu se vedea decat titlul, iar in "previzualizare" se vedea totul... De trei ori am incercat atunci.
      Oricum, pana nu citesc sfaturile tale... :) Iti multumesc, Carmen draga.
      Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

      Ștergere
  3. In ultimul timp imi e foarte greu sa vad animatii / filme cu animale.. mai ales cand sunt situatii in care acestea trec prin pericole. LOL. Serios... sunt foarte putine cele la care ma pot uita. Cred ca am mai incercat odata sa ma uit la Bolt si nu am reusit. Poate nu e timpul lui :))).

    Si cu toate acestea am destul de mult anime-uri cu animale la care ma uit cu placere... poate ca nu le resimt asa tensionate.

    Am ascultat si piesa :D. Mie de la M.C. mi-a placut Wrecking Ball. lol.


    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca iti inteleg retinerea...
      Ca tot e vorba despre animalute: nici azi nu pot uita "Povestiri din Padurea Verde"! :) La vremea cand rula in Ro faceam tot posibilul sa nu pierd vreun episod. :)
      Pupici! <3

      Ștergere
  4. Oh ...cred ca am vazut filmul de ...n'spe mii de ori!
    Aveam un nepotel la noi si tot la asta se uita ... pfff !
    Noroc ca aveam pisica si n catel! :))
    O saptamana excelenta îti doresc! Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu doar de trei ori, in 10 ani. :) Una dintre scenele care-mi sunt dragi e cea in care Mittens il invata pe Bolt sa se milogeasca la oameni dupa ceva mancare. :)
      Adevarul e ca este un film la care nu te plictisesti, chiar de-l vezi de mai multe ori - oricum, :) eu nu ma plictisesc.
      Multumesc, Ella draga! O saptamana excelenta iti doresc sa ai si tu! Pupici! <3

      Ștergere
  5. Draga Diana,am ascultat cu placere melodiile din film si mi-au placut!
    Pe Miley Cyrus am mai auzit-o,ca si pe Travolta,imi plac vocile ambilor
    dar nu agreez fata si figura lui Travolta!Nu conteaza !
    Iti doresc o saptamana frumoasa si usoara,draga Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma dau in vant dupa figura lui Travolta! :) Imi plac unele filme in care joaca (si canta, in unele) dar el... mai puţin imi place. Cand isi imprumuta vocea personajelor din desene animate mi-e chiar drag - daca-mi place personajul. :)
      Multumesc, Natalia draga!
      Iti doresc sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.