2018-08-22

Obiecte de suflet. Miercurea fără cuvinte!

Fotografii pentru Miercurea fără cuvinte!  Jocul pornit de Carmen, continuat de Călin Hera şi preluat de Carmen, din nou. Sunt invitaţi în joc toţi cei care doresc.
HAPPY WW! 

20 de comentarii:

  1. exact aceeasi"Legendele Olimpului" am avut si noi, copii. Cartea este inca la Mama. Cealalta colectie de legende nu am avut-o, nu in acest format.
    Dupa cum te cunosc, mi-e clar cat de mult iubesti aceste doua carti fascinante.
    pupici si imbratisari, pentru o zi de miercuri. Happy WW! 😊🤗😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am citit si le-am recitit... nu mai stiu de cate ori! :) "Eroii" am citit-o prima data cand abia am invatat sa citesc - am citit si volumul "Zeii", dar nu m-a atras. :)
      De obiecte nu prea ma atasez, desi imi sunt multe dragi, de suflet, cumva. La carti tin foarte mult dar cel mai mult si mai mult la acestea doua - nu doar pentru ca le am de la parinti, ci si pentru... universul descoperit in ele. :)
      Multumesc, Carmen draga! <3
      Happy WW!
      Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

      Ștergere
  2. Asa da! Imagini foarte in 'ton' cu tine!
    Nu cred ca a fost grea alegerea!
    Happy WW, Diana draga! Pupici si senin! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Alegerea chiar ca n-a fost grea! Mai greu a fost pana sa-mi dau seama daca... am vreun obiect de suflet, pentru ca nu ma atasez de obiecte (sigur, am multe care-mi sunt dragi, sunt, cumva, de suflet, dar...) :) In copilarie am avut o papusa pe care o caram dupa mine absolut oriunde, apoi un ursulet... Cand s-au stricat... duse au fost. :) Dupa aceste doua jucarii nu am mai manifestat atasament pentru alte jucarii. :)
      Multumesc, Suzana draga! Happy WW! Pupici! <3 Zile senine!

      Ștergere
  3. Si eu am pastrat toate cartile vechi. Au aceeasi atractie pentru mine ca atunci cand le-am citit prima oara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai sunt si incarcate de amintri, pe langa lumea ce ne-au dezvaluit-o! :) Cartile sunt singurele obiecte la care tin mai mult decat la oricare alt obiect.

      Ștergere
  4. Sunt de preţ obiectele astea, cred şi eu că-s aproape de sufletul tău.
    Să ai o zi bună, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi sunt dragi (poate nu e tocmai cuvantul potrivit) :)aproape toate cartile, dar acestea doua imi sunt foarte aproape de suflet - daca tot a "trebuit" (un fel de a spune) :) sa aleg obiecte de suflet.
      Multumesc, Potecuta! Zile senine iti doresc!

      Ștergere
  5. Cele mai de suflet amintiri: cărțile!

    Happy WW, dragă Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa le percep! Cand rasfoiesc carti vechi, citite cu ani in urma (sau doar le privesc "cotoarele", in biblioteca), se deruleaza in mintea mea si multe trairi devenite amintiri. :)
      Multumesc, Zina draga! Happy WW!

      Ștergere
  6. Reprezentative obiecte de suflet!O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Recunosc,iti impartasesc dragostea pentru carti,in general,si pentru cateva,in
    special;pentru cativa pictori in albume,pentru cateva piese muzicale,pentru cateva icoane,de la parinti,bunici...Toate sunt de suflet pentru suflet.
    Apreciez alegerile tale,draga Diana !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa este! Multe obiecte sunt din suflet pentru suflet si me-am simti cumva "pustiiti" (un timp) daca s-ar intampla sa le pierdem... Imi sunt multe aproape de suflet dar aceste doua carti parca mai mult decat oricare alt obiect care-mi e... drag (nu stiu ce alt cuvant sa potrivesc). :)
      Multumesc, Natalia draga! Zile senine iti doresc! <3
      P.S. Pana la "provocarea" de la Carmen nu stiu sa ma fi gandit la un obiect de suflet. A fost, pentru mine, si o tema de meditatie. :)

      Ștergere
  8. Si eu am carti de suflet(multe - am multe multe lucruri de suflet de care m-am atasat de la carti, la jucarii, haine etc :)))) M-am bucurat mult sa descopar cartile acestea - nu stiu daca le am si eu (am sigur legendele Olimpului dar sunt foarte sigura ca e o coperta cu maro negru.. ceva de gen :D).

    Pupici cu drag si happy WW!!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La modul general, as minti sa afirm ca nu am mai multe obiecte apropiate de suflet, dar numai daca as pierde aceste carti m-as simti (un timp) "pustiita". In copilarie am avut - o papusa si un ursulet (pe rand) - si, cica, plangeam de mi se innodau lacrimile sub barbie daca nu le aveam strans langa mine. :) Apoi am pierdut atasamentul pentru lucruri. :) Am avut si am grija de lucruri dar daca e sa le pierd, sa se strice... asta e! Atata le-a fost - ma intristez putin si-mi trece repede. :)
      Multumesc, Rux! Pupici si happy joi! <3

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.