2019-04-07

Lupul. Provocare muzicală

Siamés sunt doi artişti argentinieni: Stöltz - cântăreţ, chitarist, scriitor, artist grafic şi Blakk -compozitor, producător, pianist, al căror album de debut, in 2016, este “Bounce Into the Music”.
Siamés - "The Wolf" (vizualizare pe YT):
======================================================================
Friendship Friday! 
Provocarea muzicală lansată de Carmen pe blogul ei, Între vis şi realitate.
======================================================================



Cântecul “The Wolf” a fost lansat ca primul single de pe albumul de debut. A devenit viral în comunitatea iubitorilor de anime şi animaţie in 2017, după ce Rudo Company (studio independent din Buenos Aires) a publicat pe YT un videoclip animat 2D pentru piesă.

6 comentarii:

  1. Ce fain! Se pare ca ne vizitam reciproc in acelasi timp ;)).
    Tocmai ascultam piesa cand am vazut comentariul asa ca la clip nu mam uitat pana la sfarsit (dar nu prea e stilul meu de animatie :P). Piesa are un ritm placut uite asa mai aflu si eu ce a mai miscat pe plan muzical in ultima perioada :D. Hihi :D

    Pupici cu drag!!
    (K e in lumea viselor deja ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gand la gand cu bucurie, altfel spus! :)
      Pentru ca-mi place ritmul (si vocea) am vazut si videoclipul - mi-a recomandat cantecul/videoclipul un nepot (de verisor, un pustan) :)) Am gasit-o si in varianta fara animatie (si as minti sa zic ca nu mi-a placut mai mult) :)

      Si eu ma retrag in lumea viselor! :) Miki - nu mai e la noi pana in iunie - ar fi fost (este!) pe aceeasi lungime de unda cu K) <3 Si Johnny, motanul, e tot in lumea viselor! Norocul nostru ca nu bantuie noaptea prin casa! :))
      Pupici cu drag! <3

      Ștergere
  2. Interesantă şi frumoasă provocarea, nu o ştiam, spre ruşinea mea.
    O zi frumoasă, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba sa nu fie! :) Aceasta piesa e faina, dar sunt unele extraordinar de bune de care n-am avut habar (si, sunt sigura, multele altele mai sunt de descoperit) :)
      Multumesc, Potecuta! Zi frumoasa iti doresc sa ai si tu!

      Ștergere
  3. imi place mult piesa, atât melodia ritmata cât si textul :-) Nu am mai auzit aceasta formatie, ma bucur ca uite asa facem descoperiri noi :-)
    Pupici si îmbratisari de la trio pentru trio <3 Abia astept sa treaca cele 6 saptamâni :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place si tie!
      Daca nu era unul dintre nepoti (de var) nici eu nu as fi ascultat-o. :) Cu ocazia acestei idei a ta am descoperit destule, singura - cautam una si dam de alta. :) Si cate or mai fi de descoperit!
      Trec repede sase saptamani! :)
      Dragul de Leo! <3 Abia astept sa-l vad, si pe el!
      Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.