2019-10-29

Efect de Lună nouă


Voi, când vreți să deschideți un document pe computer ce faceți?
Eu, azi, m-am dus fuga la bucătărie!
Computerul se mișcă precum ochii mortului în cea mai mare parte din timp - m-am obișnuit deja - dar azi aveam ceva urgent de scris și mă cam grăbeam să termin. Am avut nevoie de unele informații adunate într-un alt document așa că am accesat fișierul unde era și până să se încarce pagina… am pornit în pas alert spre… Habar nu am spre ce, dar m-am oprit în bucătărie (mai departe de mergeam ieșeam din casă) și mă întrebam ce caut acolo. Și-apoi mi-am dat seama c-am scăpat pe arătură! Documentul dorit era în alt fișier, nu în altă cameră! Râzând că toanta, de una singură, am revenit la computer și-am concluzionat că Luna are simțul umorului! Încă mai rȃd când îmi amintesc! 

8 comentarii:

  1. Vrei să îţi spun? Bine: a fost o perioadă mai lungă în care nu am deschis laptopul de acasă pe motiv de stat la muncă cu ochii-n monitor cam mult, acasă telefon plus o tabletă nouă pe care vedeam filme şi mai intram şi pe blog. No bun. Şi după asta, deschid laptopul, apăs pe ecran de două ori, pe iconiţa de google. Nimic. Mai apăs de două ori succesiv. Tot nimic. După vreo câteva secunde în care mă gândeam că s-a blocat, că e blocat, mă luminez. Laptopul meu n-a fost niciodată cu touchscreen. Am luat mouse-ul şi mi-am făcut treaba...
    Dar tu ai fost delicioasă! Ai vrut să vezi dacă eşti mai rapidă decât documentul şi tu ajungi înainte să se deschidă el? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) Hahaha!!! Ce tare esti! :))) Aproape ca mi-au dat lacrimile de rȃs!!! Superb!! :)) Te si vad, concentrata, cu degetul impungand ecranul! :)) Multumesc ca mi-ai zis!!! :))

      La mine o fi fost... efectul razelor de Luna asupra creierului de guma! :) Sigur, insa, aveam timp sa-mi fac o cafea!

      Ștergere
  2. Și eu am calculatorul din 2011 și celebrul sistem de operare xp, și am ajustat puțin viteza lui prin faptul că mi-am cumpărat un HD extern în care am mutat dosare întregi cu filme, și mulți GB de poze și programe, și să ști că merge mult mai bine și nici nu mi se mai blochează..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. XP e super! Am avut pana de curand, cand m-a lasat monitorul. Zbura cu XP, doar ca unele site-uri incepusem sa nu le mai pot accesa, dar flashplayer nu avea probleme! Pentru ca nu si-a gasit nimeni timp sa vina cu mine (dintre cei care stiu ce sa ia) m-am dat mare pe uscat si mi-am cumparat un "set" nou de capul meu! Sistemul e WIN 7 ultimate (parca!) dar procesorul, se pare, e cam incet la cap. Nasol e ca monitorul nou nu e compatibil cu unitatea centrala veche (rezolutia trebuie modificata pentru monitor si pentru a face asta am nevoie de un monitor compatibil, sa vad ce scrie pe ecran! :) Ar trebui sa ma invrednicesc sa cumpar si un HD extern (cum am fost sfatuita) - adica, sa rog pe cineva sa cumpere! De capul meu n-o mai fac! Sau astept pana-si face cineva timp sa vada ce-i cu rezolutia aia!
      Oricum, e ciudat: la inceput se misca si mai greu, dar numai online - offline nu aveam probleme; acum se misca mai greu offline si mai usor online (dar nu si in cazul videoclipurilor pe YT - pe acestea le pot vedea fara mari probleme numai cand sunt postate pe un alt site/blog). Pana una-alta merg inainte. Vorba 'ceea: se obisnuieste omul si spanzurat daca gaseste o pozitie buna. :)

      Ștergere
  3. Oh si eu am incercat la un moment dat sa mut cu degetul pe ecranul de la laptop ceva :)))))).
    In ultimele zile as dormi non stop. Mai nimic nu pot face, ma tarai... :)))))).
    Pupici cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Acum ma amuz pe seama voastra (de fapt, cu voi), dar... cine stie?! Vorba 'ceea: cine rȃde la urma rȃde mai bine! :))))

      Poate ca s-a acumulat prea multa oboseala - ai facut cateva "tururi de forta" si, probabil, ai dormit mai multe ore ziua (dimineata) decat noaptea. Ma gandesc ca ar trebui sa lasi ceea ce poti amana si sa dormi atunci cand simti ca nu mai poti, chiar daca dormi doar cateva ore - cand organismul cere ceva cred ca trebuie sa-i dam; daca tragem de el se supara. :) Pune capsorul pe perna si fa nani. <3
      Pupici cu drag! <3

      Ștergere
  4. Ha, ha! Ai un umor.... dragă Diana! Ce să-i faci cu „computadoarele” astea. Când încep să facă figuri... nu se mai opresc. Dar am văzut în comentarii că și alții trag ponoase cu ele. Noi să fim sănătoși! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :)
      Asta-i nou, "computadorul"! Altfel spus, asta face figuri din fașă! :))
      Ooo! E hazliu ce "patimesc" si altii. :) Chiar asa: sanatosi sa fim! :)

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.