2021-02-11

Înflorire în februarie. Natura joi

inmugurire in februarie; crenguta cu floaricele rosiatice



Fotografie pentru 
(DND), joc găzduit de Jutta - tabelul este deschis de miercuri, ora 18:00, până vineri la ora 23:00.
Fotografia este și la Garden Affair (grădină, natură, păsări...)




Sursa foto: 
(februarie 2021)

12 comentarii:

  1. Am presupus bine ca ai postat!
    La primavara, o ramurica inflorita de cires va arata oarecum apropiat.
    Fundalul pare o scoarta de copac. Arata tare bine acea blurare in contrast cu crenguta!
    Multumesc pentru tablou, draga Diana! Pupici si seara frumoasa!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu, de cateva ori, am venit la tine presupunand ca ai postat 😊 Si de fiecare data postasei. (nu stiu de ce nu se actualizeaza blogroll-ul - la mine, pentru unele bloguri se actualizeaza dupa doua ore! oare asa trebuie sa fie?)
      Da, e scoarta unui copac.
      Cu drag! Ma bucur ca iti place.
      Seara frumoasa - spre noapte buna 😊 - iti doresc sa ai si tu, Suzana draga! ❤️ Pupici! 😘

      Ștergere
  2. Saraca floare, nu stie ce o asteapta!
    Ai idee ce fel de floare este?
    Un inceput de weekend minunat iti doresc!
    Muah! 😊 Pupicios! 😘😘😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh! Cred ca deja a aflat. In cartier zapada are cel putin doi cm pe asfalt - pe masini e strat mai gros, si continua sa ninga maruntel. Si e frig. Si vantul de peste zi a urcat o punga-n tei si pana m-am prins eu ce si unde tot fosnaie a inghetat punga pe ram si n-o pot da jos. Pfuuu! 😊 E o punga verde! :))
      Iti multumesc, Ella draga, si iti doresc la fel! Pupicios! ❤️ 😘 😘 😘

      Ștergere
  3. Impresionantă crenguță. Nu-mi vine sa cred că-i înflorită la vremea asta. Mulțumesc și seara buna! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cat de cald a fost in ultimele cateva zile... Cred ca Natura se joaca de-a 1 aprilie. 😊
      Cu drag!
      Multumesc. Seara buna iti doresc sa ai si tu! ❤️ 😘

      Ștergere
  4. Ah... deci chiar este de acum (am vazut comentariile :P). Ninge la tine? La noi ploua... ia stai sa verific.
    *pfoaaaa... ce idee proasta am avut sa merg in bucatarie ca sa ma uit pe geam - de luni seara am baia de serviciu si camara si bucataria vecina lor cam in carantina.. miroase a lac/acetona sau ce chimicala or mai folosi mintile luminate*

    Nu ninge.
    Am emotii cu vremea asta ... nu de alta dar VREAU MERE :))))) Probabil suna foarte prostesc, ca sunt pe toate drumurile daca este sa ma gandesc bine. Dar eu vreau mere din pomii nostri nestropiti - ca si asa abia pot sa mananc din acelea coapte... :).
    Si lasand asa zisul interes din faza cu mere, ce rau a luat-o pe aratura vremea... :(.

    Dar imaginea este superba. asa ca zambesc :*!!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca mai ninge, maruntel dar rapid. Poate se transforma si la voi ploaia in zapada - pe la ora 17 a plouat un pic si aici.
      Nasol cu mirosurile astea. Ieri, parca (sau miercuri), am simtit si eu miros asemanator cu cel al acetonei - venea de afara (dar nu s-a simtit mult si s-a aerisit repede); fel si fel de duhori! Uneori miroase a... par ars! :((( E gretos!

      Nu e vreun producator, in vreo piata, care sa aiba mere netratate la greu? Mie nu-mi prea plac merele "ca atare", dar as manca pana pocnesc mere rase cu biscuiti, zahar si scortisoara (sau cu miere sau cu stafide sau cu orez fiert). A! Le mai mananc feliate, in combinatie cu ciocolata. Sau coapte. 😊

      Dada, e cam pe aratura vremea. Si satelitii pe care continua sa-i lanseze, rachetele "de recunoastere" etc. cred ca nu ajuta la revenirea vremii in "matca ei". :(
      Zambesc si eu, citind ca zambesti. 😊
      Pupici! ❤️

      Ștergere
    2. Zambesc dar nu prea e zambetul meu (adaptare dupa Harap Alb..... aoleu, daca il loveste si pe el corectitudinea politica. Sau poate pe span, totul e posibil).

      M-a speriat acum vreun sfert de ora o rafala de vant.... Huruia in perete ceva :)). Si nu stiam ce. Pesemne este un fel de aerisire pe acolo. In fine. Poate va ninge - vom vedea maine. Cert este ca e ceva mai frig si bate vantul. Am crezut ca se pune de o furtuna la cum vuia.

      Da, de data asta s-au intrecut cu gluma. Singura parte buna (daca poate fi numita asa) este ca mi-au lasat baia mare utilizabila. Pana acum in aia se simtea si nu vrei sa stii, chinul de pe lume. In baia de servici mirosea doar a "ingrasamant natural" cateodata :)))). Nu stiu ce modificari s-au facut pe coloana de se crea acea ... "duhoare".

      Care piata? Ah de fapt "piete" mai sunt. Care producator? :))) Mai sunt si producatori, dar dupa ce ii ghicesti pe cei seriosi. Aveam o mana de oameni de la care stiam ca ne putem baza si nici la ei nu mai poti fi sigur ca mergi la sigur.

      Eu doar coapte pot momentan. Mai puteam si in briose, dar cum zaharul si untul pun probleme.. Hmm Poate voi incerca cu miere o combinatie. Sa vedem.

      Ce mult imi placea prajitura cu mere (yummy). Si mar ras cu biscuiti rasi (pana la urma tot reusesc eu sa fac biscuti de casa fara zahar :D).
      De scortisoara din pacate nu ma pot apropia. A fost un episod nefericit in Bucuresti: cineva a spart o punga cu scortisoara si apoi a agitat o sticla de apa minerala si m-am aflat exact atunci in locul nepotrivit. Vorba unui cantec al Madonnei care imi place. Ce bine ca am reusit sa "Live to tell" :)). Cam asa groasa a fost treaba.
      Acum imi amintesc cu dor de gris cu lapte (sau orez cu lapte) cu scortisoara :)))).

      pupic <3

      Ștergere
    3. Daaa! Pe span! Trebuie sa aiba barba cat mai mare, ca "omul pestera", sa se stie ca-i barbat. :))
      La noi in bloc e o aerisire de la o centrala care, atunci and bate vantul, scoate un zgomot asemanator cu cel al clopoteilor de vant metalici - nu e un sunet deranjant (e chiar melodios! si nu glumesc)

      O fi de la canalizare mirosul in baie? (nu cel de "ingrasamant natural") Te miri ce, arunca unii in wc... Sunt conductele vechi si cine stie ce se intampla pe acolo...

      Zic si eu... Plantati in curtea bunicilor un mar (nu stiu in cati ani va face fructe, dar vor fi mai curate decat cele din piata (poate e cineva prin zona care are prin curte un mar...)

      De prajitura cu mere am uitat! Mult imi place! Nu stiu ce-as face daca n-as mai putea consuma unele alimente, mirodenii etc.. Imi imaginez ca-i destul de greu sa te feresti de ceva ce ti-a placut candva...

      Inca mai ninge, tot maruntel dar hotarat. Si e frig-frig.
      Pupici! <3

      Ștergere
  5. Stunning capture from nature. Thanks for joining in Garden Affair .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yes, the nature is amazing. It's waiting to be observed.
      My pleasure.

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.