2022-12-21

Bomboana și Bo. Adventul fotografic 21

În drum spre căsuța lui șoricelul a simțit o aromă adusă de vânt. I-a plăcut la nebunie și-a plecat pe urma ei. Oh, ce mare bucurie când de-o bomboană a dat! 

bomboane de ciocolata invelite in staniol rosu si una despachetata langa soricelul negru breloc

S-a repezit cu lăcomie, dar s-a oprit imediat: dacă e vreo capcană?! Ai lui îl înnebuniseră cu poveștile despre capcanele în care au căzut semeni de-ai lor. S-a-nvârtit în jurul cozii, a mirosit bomboana – își freca între ele, de poftă, lăbuțele din față – a privit-o cu atenție... Parcă, parcă îi mirosea a vișine. Poate nu era capcană, dar de-ar fi gustat-o s-ar fi putut întâmpla să amețească. Mai bine se abținea să muște și savura doar învelișul de ciocolată. Zis și făcut! A lins la ciocolată până a simțit că s-a săturat apoi – cu burtica plină – spre casă a plecat. Și-a avut, Bo, o noapte cu vise frumoase.

În Adventul fotografic ziua 21 a fost dulce: bomboana fiind tema. (ce n-a mâncat șoricelul a terminat povestitorul).

5 comentarii:

  1. Vezi ce inseamna ideile batucite? Bine ca a fost putin mai istet si s-a indulcit !
    Zi sincer. Ai luat bobo special pentru Bo? Sau a scotocit in zonele secrete, cica dupa miros?
    Sper ca ziua ti-a fost simpatica, Diana draga!
    Pupici si noapte buna!😘❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. Bella historia me alegro que comiera el chocolate. Te deseo una feliz navidad para ti y tu familia. Te mando un beso.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati complotat toate cu bombonele care mai de care mai apetisante (mai putin Suzana - care a spus ca e doar celofanul de ele :D). Dar am facut si eu bombonele... hihihihihi cam taricele insa :)))).
    Lasand gluma la o parte, cele mai bune bomboane cu cirese parca erau le-am mancat de la cofetaria Capsa (100 de grame si fluturau buzunarele .. dar a meritat; cred ca au fost cate una de caciula in pungulita). Trecem peste felul in care s-a uitat la noi persoana care ne-a servit (stii de genul ia uite si la astia...amarastenii, hahah). Insa serios - nu stiu cum si ce mai e acum, dar prin 2000 inca erau extrem extrem de bune. Si am gustat si truffe..
    Ce amintiri - culmea e ca fix in perioada asta cu Craciunul le-am degustat :O. Chiar... doar ca pe atunci mai si ningea :)))
    Pupici!! Si salutari lui Bo cel dragalas :D

    RăspundețiȘtergere
  4. vai ce poftă îmi face bombonica găsită de Bo. Cine a lasat-o pe acolo nu poate să lase una și pe la mine? Să-i fie de bine lui Bo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow 👍 de aceea îl înțeleg bine pe Bo : și eu iubesc CIOCOLATA !!!
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.