2022-12-11

Peisaj cu zapada. Advent fotografic 11

Bo privește extaziat o pictură realizată cu gura de artistul Ferenc Deak, unul dintre artiștii care pictează cu gura și piciorul.

felicitare cu motiv de iarna: oraselul oamenilor de zapada; si un soricel negru breloc

Șoricelul admiră orășelul care pare a fi unul al oamenilor de zăpadă – prin urmare este firesc să fie totul strălucitor și colorat, decorat cu nea.

Motivele unor lucrări ale artiștilor care pictează cu gura și piciorul sunt tipărite de o editură pe felicitări și calendare.

Adventul fotografic din 11 decembrie are ca temă „zăpada”.

(De-ar fi nins, aș fi fotografiat zăpada... A nins în urmă cu două zile, dar a plouat și a topit cei circa doi cm de zăpada care a înghețat. Text publicat în 17 decembrie.)

4 comentarii:

  1. Are si ce admira soricelul (eu admir si peisajul pictat, dar admir si turul de forta - cu bucurie ce e drept, si-a varsat sacul Mosul si am putut sa ma bucur de portii sanatoase in seara aceasta de povesti cu Bo si lumea magica in care se plimba).
    La noi a plouat cu averse... a tunat si a fulgerat de mi-a sarit si somnul :))))). Inca il caut.
    Kouki in schimb le doarme pe unde scurte... pupici cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știam de aceste picturi cu gura și piciorul și că apar în calendare, îmi imaginam că este vorba de un handicap a mijloc. Mulșumesc lui Bo pentru informare.
    PS: am făcut o căutare pe google dupa numele artistului ( găsesc un politician) si cand am adăugat pictor cu gura și piciorul, poatarea ta a apărut prima.

    RăspundețiȘtergere
  3. Primesc si eu felicitarile lor. Presupun ca daca continua, primesc banii ce ii trimit. Unele sunt deosebite, asa ca nu ma surprinde admiratia lui Bo. Isi largeste orizontul si asta e perfect. Cred ca ai reusit sa umpli toate zilele. Nu stiu eu daca am ajuns peste tot!☺ O seara frumoasa Diana draga. Pup si o saptamana pe placul tau! ❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Bo a învățat și câte ceva despre artă - minunat 👍
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.