2019-07-31

Papuci pe perete. Provocari verzi iulie 2019

Postez in graba, pentru ca se incheie luna. J Am incaltamintea transformata - papuci de casa transformati in suport pentru trusa de coafat (nu e a mea, eu nu ma coafez pentru ca parul meu cere prea mult gel pentru a sta coafat - si nu-i dau decat rar). Ideea mi-a fost inspirata de o gentuta facuta de Rux, din papuci.
Pentru ca sunt in mare intarziere la proba unu de la Provocarile verii - iulie 2019 atasez numai poza “produsului” finit. Revin sa completez; daca nu revin zilele acestea inseamna ca sunt plecata “la tara” (e o propunere fara data fixa) - la cativa km de oras, dar nu e internet acolo. 
Actualizare 12 august.
In fotografia de mai jos se vad papucii intregi si desfacuti.
P.S. Am fost "la tara" doar o noapte: sambata; a plouat si casa fusese deconectata de la gaz si de la electricitate - nu se putea sta. Asta e. 

12 comentarii:

  1. Ce fain a iesit!!! (apropo de papucii aceia pe care iam transformat, de curand nu stiu ce treaba acveam cu traistuta verde facuta din halat si cum umblu in buzunar care e dublat pe-o parte cu ... material din papucii respectivi si ma tot intrebam... "oare de unde am eu materialul acesta fain?" :)))))
    Imi place mult suportul si cu ce lai accesorizat :D. (cosi repede:P!!!)

    Ohhhh vacanta la tara <3!!Daca nu bate netul inseamna ca te poti conecta din plin la natura. Ce minunat [ vreau si eu o poza daca se poate ;P)

    Pupici cu draaag!
    si de la sarbatoritul mic :D <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place - cine nu stie din ce este nu-si da seama.
      Materialul din care e gentuta ta se vede ca e tare moale si fin.
      :) Am cusut repede pentru ca e moale materialul (am cusut cu mana pentru ca masina n-aveam timp s-o scot - cos tare urat cu mana, dar pe dos nu se vede!) :) Papucii i-am desfacut dimineata, inainte sa plec, am spalat materialul si pana am revenit s-a uscat. Noroc cu gentuta ta! Am pe undeva niste papuci gata desfacuti, rosii - din ei voiam sa fac gentuta cand am vazut-o pe a ta, dar nu-i mai gasesc! :(

      Daca reusesc sa ajung, fac si poze, obligatoriu, desi pozele mele sunt... uuuh! :) Am nevoie macar de doua-trei zile departe de zgomot! :)

      Multumesc! I-am simtit limbuta fina pe obraz. :)
      Sarbatoritul mic e un scumpic ochios si pufos! <3 Cred ca are blanita ca matasea. :)
      Pupici cu drag! <3

      Ștergere
  2. Ca de obicei, multă imaginație, și mult talent în execuție !!

    Când îl vezi așa frumos pus pe perete nici nu zici că a fost candva și papuc :))

    O zii Frumoasă să ai Diana !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Imaginatia e "copiata" de la Rux. :)
      Cred ca cine cunoaste acest stil de papuci de casa isi cam da seama - dar ce conteaza?! E roz!! :))

      Multumesc, la fel, Stef!

      Ștergere
  3. Bună, bună, bună ideea! Foarte faini sunt aşa, pe perete.
    O zi bună, Diana! Şi dacă pleci, zile frumoase, să te întorci cu bine şi să te relaxezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca papuci alunecau de mama-mama!! :) Asa nu e pus nimeni in pericol. :) (poate doar cei carora nu le palce rozul!)

      Multumesc, Potecuta! A dost doar o zi si o noapte, cu ploaie din abundenta si in casuta nu era nici electricitate si nici gaz (ceea ce noi nu stiam cand am plecat!) A fost interesant, dar mai mult nu puteam ramane in acele conditii.
      Vacanta frumoasa! :)

      Ștergere
  4. Imi plac astfel de atarnatori! Eu ma pregatesc sa trag la masina niste chestii pentru niste locuri stramte in care nu cred ca s-ar gandi careva sa atarne ceva... :D Dar eu insist pe aceasta idee, pentru a salva putin spatiu! :D
    Faina decoratiunea! Numai bine, Diana draga! Un final de saptamana pe placul tau si un august plin de idei ineteresante! Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vanez astfel de locuri pentru ca imi place sa am totul la indemana, sa nu scotocesc. Ultima data am facut "buzunare atarnatoare" pentru esarfe si pentru curelele subtiri din fasiile de jaluzea verticala pe care le-a schimbat o vecina. :))
      Multumesc, Suzana draga!
      Saptamana minunata iti doresc sa ai! Pupici! <3
      Sper sa fie interesante ideile ce-mi vor veni (chiar daca nu vor fi si originale). :)

      Ștergere
  5. Sper că ai găsit liniștea și răcoarea dorite!

    Numai bine, dragă Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost... doar o zi si o noapte. A plouat non-stop, iar casuta nu avea electricitate si nici gaz. :)) A fost interesant, dar nu se putea sta mai mult. Asta e! :)

      Multumesc, Zina draga! La fel! <3

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.