2023-12-27

Îngerașul din hârtie. AEC 21

Îngerașul pe care îl prezint mai jos este realizat după instrucțiunile dintr-un filmuleț pe care îl recomanda Monica pe blog la ucenica ei, Mihaela, 😊 cu ocazia zilei de 21 decembrie când în cuibul bradului-calendar pentru Adventul Exploratorului Creativ am descoperit forme din hârtie pentru brioșe. Trec peste partea cu mi s-a făcut pofta de brioșe și ajung la îngeraș.

ingeras ornament brad confectionat din hartie alba pentru briose, cu margea cap si agatatoare aurie

Îmi place cum a ieșit deși nu sunt sigură ca am respectat întocmai instrucțiunile – filmulețul l-am văzut în data de 21, dar îngerașul l-am confecționat ceva mai târziu, fără sa reiau filmulețul.

ingeras din hartie briose agatat pe crenguta de brad

Mai am câteva teme de prezentat și am gătat.

5 comentarii:

  1. Nu e tocmai la fel dar important e cum l-ai făcut tu, că e foarte foarte frumos. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce finuț este! Nici nu trebuie să fie identic cu modelul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi am vazut si eu tutorialul, nu cred ca imi aduc aminte modelul. Cu sau fara model, ai creat un mic ingeras foarte frumos! Hartiile alea de briose sunt minunate pentru confectionat decoratiuni. Si mie mi-ar placea o briosa, insa acum imi pun pofta in cui...
    Pupici si seara frumoasa, Diana draga! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos este! Sa stii ca si eu am patit la fel cu cateva modele.Le-am vazut, eventual am citit si instructiuni si apoi le-am facut cumm-am priceput (ca nu avem net la buni sa reiau). Asta ca idee.
    Sa revin insa la subiect: Ingerasul. Este minunat. Atat de diafan si dragalas!!! Si imi place ce margeluta ai ales sa folosesti.
    Pupici cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu și când croșetez nu resect întocmai tutorialul, așa ca idee, prin asta ne punem cumva propria semnătură.
    Îngerașul tău chiar arată bine! Felicitări. Pupici

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.