2023-12-16

Didi urmărește elfii AEC 12

Didi asculta pe ascuns ședința pe care Moș Crăciun o ține cu elfii care îl ajuta în toate pregătirile necesare sezonului.

cinci elfi din pufuleti polistiren si un Mos Craciun din acelasi material si o papusa cu fes rosu ascunsa dupa beteala argintie

Moș Crăciun știe ca mai e un spiriduș pe-aproape, dar se face ca nu știe. Probabil ca și elfii știu, dar dacă Moș Crăciun tace, tac și ei, atenți la ceea ce li se spune. Nu e ca și cum n-ar ști ce au de făcut, în general, dar unele amănunte se schimba de la an la an și ei nu le știu chiar pe toate.

Dovada ca Moș Crăciun și elfii știau ca Didi e pe-acolo e faptul ca imediat ce spiridușul și-a pierdut interesul elfii s-au aliniat în fața Moșului Crăciun. 

cinci elfi vernil din polistiren si un Mos Craciun din polistiren imbracat in ambalaj de ciocolata in decor cu beteala argintie

Îl pregătesc pentru călătoria în jurul lumii din acest an. Pun la punct cele mai mici amănunte, prevăzând și imprevizibilul.

Cei cinci elfi vernil sunt confecționați din pufuleții descoperiți în cuibul 12 din bradul-calendar pentru Adventul Exploratorului Creativ

11 pufuleti polistiren transformati in elfi cu tichii verzi din fetru

Au fost 11 pufuleți în cuib: cinci vernil și șase albi. Cei albi sunt pe post de butuc în dreptul cărora stau elfii – să se ascundă urgent dacă apare vreun pericol. Neoficial: pufuleții vernil sunt lipiți de cei albi pentru ca altfel nu stăteau vertical... elfii. Al șaselea pufuleț alb e îmbrăcat în haina lui Moș Crăciun (ambalajul de la ciocolata Moș Crăciun primita lângă bradul-calendar).

Fesurile sunt din fetru și au câte un pompon în vârf. Am desenat pe ei cu carioca.

Am trecut o sarma prin pufuleții-butuc pentru a păstra elfii pe verticala. Beteala e de jur-împrejurul lor pentru a fi estetica și din spate, decoratiunea. Estetica, un fel de a spune, pentru că și privita din față... Hm.

Aceștia sunt cinci dintre spiridusii care îl ajuta pe Moș Crăciun – ca să se știe.

5 comentarii:

  1. Vaaaai deci.. da. Ce idee geniala ai avut. Absolut delicios pus in scena :D. Nu stiu de ce... Dar dupa ce i-am vazut pe elfi si Mos... ma gandesc cum ar fi fost daca erau facuti din... pufuleti :))))).
    Imi place cum i-ai desenat!! Si ansamblul este foarte reusit!!
    Pupici cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta da imaginatie. Bravo! Imi place toata trupa cum arata!
    Sper sa nu apara frecusuri intre participanti! Ar fi pacat!
    Pupici si spor in continuare, Diana draga! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. În primul rând scuze, am uitat cum se numără se pare. Trebuiau să fie 6 și 6 pufuleți.
    Ideea este senzațională. Mă uitam la elfi în prima poză și admiram ce fain că ai așa elfi, deși nu știu de ce îi văzusem ca pe oamni de zăpadă înițial. Îmi păreau făcuți din pom-poms. SIncer nu am văzut nici în a doua poză din ce sunt făcuți, abia cțnd am citi m-am întors la poze să studiez mai bine.
    Super! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lindos elfos me gusta como protegen a santa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ziceai ca nu esti creativa...nu m-aș fi gandit la un cuib de elfi! Arata foarte bine! Felicitari. Zi frumoasa de duminica sa ai!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.