2023-12-04

AF2-4. Argintiu, cuib de spiriduș

Didi, spiridușa-păpușă, cu fes roșu și fular roșu cu dungi albe a fost așa de încântată când a auzit ca tema 4 pentru Adventul fotografic ediția a II-a este cu alb, argintiu și auriu (toate sau doar una) încât m-a sâcâit toată ziua să-i fac un cuib strălucitor. Ar fi muncit și ea, cică, doar ca își mai simte, încă, mâinile amorțite – abia ieri începuse sa și le miște, din nou și, insista ea, încă se resimte după atâta nemișcare. Să fie ca ea! I-am zis că mă cam supără atitudinea ei.

I-am pregătit un cuib din beteală argintie și aurie. Mi-a trecut supărarea pe ea când am văzut-o cât e de fericită în cuibul ei!

papusa imbracata in alb, cu fes rosu si fular in dungi rosii si albe stand intr-un cuib din beteala argintie si aurie

Știam că spiridușii nu își au sălaș în cuiburi, dar... mai știu eu ce știu?! Dacă ea a vrut cuib, cuib i-am oferit. Încă ceva: nici măcar nu eram supărată pe ea, dar am vrut sa văd ce face. Nimic. I-a fost perfect egal ca-s supărată sau ba – pe ea o interesa sa aibă cuib cu argintiu și auriu. Hm! Legenda spune ca spiridușii îndeplinesc oamenilor dorințe, nu oamenii spiridușilor! Clar! S-a întors lumea cu fundu-n sus! Noi sa fim sănătoși, ‘că lumea își revine.

Fotografia este editata în programul online, gratis, fără inregistrare pe site:

6 comentarii:

  1. Este un cuib perfect. Vivi pare foarte multumita si acum fiind mai linistita, cine stie ce inspiratii mai are.
    Felicitari, Diana draga! Voi explora si eu stelutele, ca sunt tare faine!
    Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubesc aceste sclipiri! Ador combinatia de culori auriu, rosu, verde, argintiu si alb...daca mai face si blink-blink... ma topesc 😍
    Pupici si imbratisari de la Trio pentru Quattro 😘🐾🤗💞

    RăspundețiȘtergere
  3. Vremurile s-au schimbat, nici spiriduși nu mai sunt ce erau odată!:))) Acum pot să-și culcuș și în cuiburi! Imi place fotografia ta cu iz de sărbatoare! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place atât de mult povestea spiridușei, totul vesel cu care povestești. Absolut minunat. Pare foarte confortabil cuibul ei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred si eu ca a vrut asa un cuib - intoteauna mi-a placut betela :D. Desi cred ca cel mai mult imi placea cea foarte ciufulita si montata pe sarma - cred ca aveam cateva bucatele mici si mai mult ca sigur facuse parte din decoratiunile lui Mami :))).

    Ii transmit salutari lui Didi - sunt curioasa ce proiecte veti mai realiza impreuna :D
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Uy a pesar del enojo es un lindo nido. Te mando un beso.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.