2023-12-29

Doi omuleti din pluta. AEC 24

Iată-mă finalizând provocările lunii decembrie. Am pornit la drum în forța, apoi... cotidianul a făcut ce-a vrut el. Am fost ca unul care participa la maraton fără să se fi antrenat, după o noapte nedormita și un mic dejun copios. Prima suta de metri a fost cum a fost, dar mai apoi... Important e ca nu am abandonat. Important pentru mine.

Din cuibul 24 al bradului-calendar pentru Adventul Exploratorului Creativ am scos trei dopuri de pluta și am confecționat doi oameni de zăpada, după un model văzut pe net.

doi oameni de zapada din dopuri de pluta infasurate in ata alba, cu palarii, ochi si nasturi din boabe de piper

Doua dopuri am înfășurat în ața albă rămasă din cuibul 22 – corpul oamenilor de zăpadă. Un dop am tăiat în jumătate și am lipit fetru alb și de o parte și de alta – pentru cap. Pentru pălării am folosit felii dintr-un al patrulea dop de pluta și fetru colorat. Fularele sunt din sarma pufoasa primita ca fundiță în trusa exploratorului creativ.

papusa cu fes rosu sezand pe dopuri de pluta, doi oameni de zapada din pluta, funda din sarma pufoasa

Nasurile sunt vârfuri de creion portocaliu, ochii și nasturii sunt boabe de piper (margele negre potrivite nu am). Le-am atașat inele și fir pentru a fi agățați în pomul de Crăciun.

10 comentarii:

  1. ADORABILI!!!!! Ce draguti sunt! ei uite ce idee faina - ia sa vanez eu niste dopuri :D. Imi plac mult omuletii.As face cu baietii ceva de gen cand vin pe aici :)).Nu conteaza cand.. si la vara e bine. O sa imi salvez :)))
    Sunt tare draguti.
    Felicitari!!! Ma bucur mult de tot ca ai reusit si sa stii ca ti-am facut galerie, chiar daca poate nu s-a auzit pana la tine :D
    Pupici cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce simpatici!!! Asta e un super model. Nu l-am vazut pana acum!
    Vad ca deja s-a format o gasca! Imi dau seama cum se va incinge jocul...
    Felicitari, Diana draga! Pupici si noapte buna! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Te quedaron bien. Eres muy habil Te deseo un feliz año para ti y tu familia.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce dragalasenii! ce idee faina, Diana draga! Foarte reusite, mutritele, cu nasucuri din vârfuri de creion! Ce idei faine! Felicitari!
    Pupici, imbratisari si ganduri bune de la trio pentru quattro! 🍀 💖 🐾 🤗

    RăspundețiȘtergere
  5. Ți-am admirat mereu păpușicile dar, cum nu aveam pic de experiență, nu am știut ce să comentez. Felicitări.
    Acum am venit ca să-ți urez un An Nou cu bucurii și cu cei dragi alături. La mulți ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am trecut sa-ti scriu LA MULTI ANI, ca de pe tel. scriu greu. Speram sa fi ajuns la tine giumbuslucul meu, insa o fi vrut sa vada cum e lumea in 2024.
    Sa ai un an bun, cu sanatate si impliniri. Ai vazut ce ne-a pregatit Niko?
    Pupici si o seara frumoasa la trecerea spre 2024. Acum am realizat ca este un an bisect, asa ca avem la dispozitie o zi in plus, pentru toate cele...
    ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitări pentru că ai reușit să termini provocările! La fel s-a întâmplat și la mine! Eu abia azi am terminat! Am luat premiu de codașa găștii!
    Îmi place foarte mult cum ți-au ieșit omuleții Foarte drăguți!
    Vreau să-ți urez un An Nou așa cum ți-l dorești! Multă sănătate! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. La mulți ani, Diana dragă, frumoși, sănătoși și împliniți! 🎉🥂🤗😘

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai, cât sunt de drăguți! Eram sigură că ai folosit ața rămasă de când am văzut pozele și m-am bucurat că am ghicit. O să țin minte ideea, să o folosesc și eu. Mulțumesc și felicitări pentru incă un advent încheiat cu succes. A, și primul tau calendar advent.

    RăspundețiȘtergere
  10. La mulți ani Diana!
    Sunt tare drăguți omuleții, mă mănâncă palmele să fac și eu!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.