2023-12-27

Stele din betisoare și confetti AEC 20

Cele doua stele argintate de mai jos sunt din bețe de chibrit (?) și confetti, materiale descoperite în cuibul 20 din bradul-calendar pentru Adventul Exploratorului Creativ.

papusa cu fes rosu langa brad-calendar de Advent din tuburi de hartie, printre betisoare din lemn si paiete din hartie colorata

Ca și în ultimele zile, m-am tot gândit și răzgândit ce sa fac. Aveam nevoie de ceva simplu, o idee care să se contureze de la sine (in timp ce faceam altceva) pentru ca nu aveam timp sa navighez pe marele internet. Și ideea a venit în timp ce ma jucam cu bețișoarele căutând forme.

doua stele din cete 15 bete de chibrit, argintate cu bronz, la capat cu paiete colorate din hartie si la mijloc cu paiete argintii

Nu sunt spectaculoase stelele, dar arată binișor – în opinia mea. Cel mai mult îmi plac paietele argintii (din cuibul 10) lipite în centru, și pe o parte și pe cealaltă.

Bețișoarele sunt fixate intre doua rotunduri din fetru: pentru o stea fetru portocaliu, pentru alta fetru verde (completat cu lipici cu sclipici sa nu se vadă lipitura)

stele din bete de chibrit agatate de crengute de brad

Razele au la capete confetti lipite – o raza da, o raza ba (ma gândeam sa nu fie prea „încărcat” ornamentul). Fotografiind stelele am realizat ca ar fi arătat mai vesel dacă lipeam confetti pe fiecare bețișor. Le voi adăuga ulterior (sper!)

5 comentarii:

  1. Wow, ce idee minunată ai avut cu ele. Îmi plac enorm de mult. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Ma bucur sa stiu ca iti plac! Mie imi place foarte, foarte mult centrul lor. :-)

      Ștergere
  2. Sunt frumoase și așa, dar dacă nu se suprapun bulinele merge și să completezi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba chiar arata minunat! Imi place maxim ideea! Ai fost foarte inspirata!
    Felicitari, Diana draga! Pupici!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow wow wow!!! Ce mult imi plac!! Dar stai ca mi-aumai ramas betisoare si cred ca mai am si paiete colorate (numai din cele argintii nu ca le-am pus la coronita..). Poate reusesc sa imi fac si eu o steluta asa ! Oricum, o idee geniala.
    Felicitari! :*

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.