2023-12-27

Asa braduti... AEC 19

Așa brăduți cred ca ați mai văzut, dar nu așa de... cum arata cei doi făcuți de mine (mai ales cel din spatule).

Cel făcut din cojile de creion îmi place, totusi: am lipit cojile pe carton verde închis și apoi am montat brăduțul pe o scobitoare, fixand cu silicon. Am obținut un ornament care poate fi recunoscut ca ar putea fi un brăduț împodobit. De rezistent, e rezistent – nu se fărâmițează și asta ma bucura. Ideea a venit in timp ce-mi exersam talentul conturand ceea ce imi imginam ca va fi un cap de bufnita (nu mi-a placut deloc si... hop cu decupatul).

brad din coji de creion lipite pe carton verde inchis, decorat cu paiete si panglica din hartie colorata

E decorat cu paiete roșii și argintii, niște pufi verzi dintr-un șnur, trei fâșii de hârtie taiate dintr-o fâșie care a alunecat sub masa și am găsit-o ulterior (dintre fâșiile din cuibul 17); în vârf e o steluță descoperita în cuibul 10 al bradului-calendar.

papusa langa spatule lemn, coji de creion si brad de Advent din tuburi hartie, brd din spatule

Pentru ca în cuibul 19 al bradului-calendar pentru Adventul Exploratorului Creativ erau și spatule din lemn (lângă cojile de creioane) am montat un brad din ele, un brad pe care l-am vopsit cu verde deschis, am pus și ceva bronz și câteva globuri – confetti descoperite, ulterior, în cuibul 20 al bradului-calendar și am adăugat panglică de hârtie din cuibul 17.
brad din spatule de lemn decorat cu confetii hartie colorata si panglica din hartie colorata

Nu-mi place cum arata. L-am făcut mult prea pe repede înainte, dar îmi plac culorile, și-mi place steaua din vârf, care e coaja de creion (cred ca arata mai bine fara puful din mijloc - de stea zic).

6 comentarii:

  1. Sărbători cu bucurii alături de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt o încercare, poate îți vin idei să mai faci ceva cu ei. Pe cel din bețe eu l-aș vedea montat ca un tablou.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place braduletul din cojile de creion, cel din spatule este foarte funny! Steaua, ai dreptate, a iesit foarte bine! Felicitări! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Primul brăduț, cel doar din coji de creion lipite pe fetru chiar e superb.
    Al doilea... să nu mă înțelegi greșit, mie chiar îmi place rezultatul, doar că nu îl văd brăduț. Aș prelungi spatula tulpină cu ceva și l-as numi sorcovă. Parcă are și forma si culorile potrivite pentru o sorcovă, o sorcovă dintr-o ramură de brad. Am mai spus, mie îmi pace ce a rezultat din spatulele tale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place cum arata bradutul din coji de creion. Mi-ar placea sa fie creioane mai bune, pentru niste rulouri mai lungi... Cat priveste celalalt bradut, cred ca lungimile spatulelor daca ar fi avut lungimi diferite, mai mici spre varf, ti-ar fi placut mai mult.
    Oricum ai reusit niste culori armonioase. Nu ma gandisem la stea de brad din coji de creion! Arata tare frumos!
    Felicitari, Diana draga! Pupici si ... noapte buna! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce idee geniala. Sa lipesti pe ceva ascutelile casa fie rezistente - chiar ca ai putut sa faci bradut 3D din ele si a iesit fantastic. Si Bufnita inteleapta se vede ca i-a dat o idee super buna.

    Mie imi place si al doilea bradut - este foarte foarte interesant! Nu m-as fi gandit la ideea asta (credca as fi taiat cumva spatulele lateralesi le-as fi dublat-doar ca ai vazut ce am facut eu :))))). Culorile sunt reusite si imi place mult si cum l-ai impodobit!
    Pupici si felicitari :)

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.