2023-12-27

Clopotei, clopotei. Advent foto 2 ziua 18

Din nou, am făcut o pauza involuntara și chiar nu știu dacă reușesc să mă încadrez în termen cu jocurile. Marți și miercuri (săptămâna trecută!), în special, au fost doua zile foarte pline – nici măcar nu am deschis laptopul. A fost de bine, nu ma plâng, doar raportez

Didi a devenit morocănoasă. Acum e în poza, înconjurată de clopoței, dar nu e si clopoțelul din ghips, descoperit în trusa exploratorului creativ, pe care l-am colorat; nu sunt în poza nici alți clopoței care ar fi meritat să fie fotografiați pentru Adventul fotografic ediția a II-a, ziua 18.

o papusa mica, cu fes rosu, intre clopotei decoratiuni de brad, din lemn, plastic, sarma pufoasa cu bile
Sigur ca Didi zâmbește în poza, cu toate nemulțumirile ei! Vrea sa arate bine pentru cei care o privesc.

Editare ulterioara

Am neglijat sa prezint clopoțeii din lemn...

Sunt primiți de la Tania (http://elbosqueysussecretos.blogspot.com/) cu ocazia jocului Secret Santa (2017) organizat de Ella (care, momentan, are blogul închis).


4 comentarii:

  1. A mai spus, Didi doar face pe morocănosul, în realitate este foarte încântată de atenția primită.
    Foarte frumoși clopoțeii tăi cei mari, de lemn.

    RăspundețiȘtergere
  2. Are Didi un zâmbet până la urechi, cred că face pe morocănoasa sa nu își piardă reputația. Între așa clopoței frumoși nu are cum fi supărată.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am vazut clopotei de lemn atat de frumosi! Vad ca le-ai pus la foc automat postarile. Si vazandu-ti clopoteii mi-am adus aminte ca aveam destui de pus in pom, insa uitasem complet de ei. Trebuia sa-mi fi scos globurile la inceputul lui decembrie si nu doar la pom.
    Pupici, Diana draga! Sper ca ai avut o zi frumoasa de Sf. Stefan!❤️😘
    Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumosi clopoteii - si.. nah, Didi nu are de ce sa fie suparata, ca nu poti baga chiar toti clopoteii in poza! Altii au avut clopotei realizati cu maiestrie (hahahahahaha stai sa mai rad nitel) din folie de aluminiu. Asa ca ea e norocoasa :D
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.