2023-12-18

Lumanare stitching card AF2/16

De data aceasta Didi are numai rol decorativ. A fost extrem de liniștită Poate a obosit când s-a cățărat sa ajungă la Moș Crăciun.

mini tablou cu lumanare cusuta, verde cu rosu, si o papusa mica pe un cub cu bile lumanare

Pentru ziua de 16 decembrie în Adventul Fotografic ediția a II-a tema este lumânare. Am considerat potrivit sa prezint o lumânare cusuta, în tehnica stitching. E un mini tablou, nu felicitare. Didi pare sa admire ce-am făcut, dar ea nu e specialista și nu vede pe unde am greșit.

Am colorat printre firele roșii (ale flăcării), in jurul lor, și printre firele verzi (corpul lumânării și suportul). În jurul flăcării am dat și cu puțin lipici cu sclipici și am adăugat tabloului patru paiete (lipite suprapus câte doua: auriu peste negru) descoperite în cuibul zece din bradul-calendar pentru Adventul Exploratorului Creativ.

tipar pentru lumanare cusuta (stitching) cu verde si rosu pe foaie cu patratele mici albe si bleu

Am ales aceasta lumânare pentru ca atunci când am primit de la Mihaela tiparele (și tot ce mai trebuie pentru a lucra, inclusiv o floare inceputa) m-am avântat sa înțep carton și sa cos. Am făcut mai multe modele atunci – și nu-mi venea a crede cât de mult îmi place s-o fac, deși m-am tot plâns ca nu-mi place sa cos cu mana! Nu doar ca am cusut în aceasta tehnica, dar am lucrat câteva felicitări și in stil spirelli. Iris folding am făcut doar trei – mai sunt doar doua la mine (le vine și lor rândul la prezentare).

Am primit tipare și instrucțiuni mură în gură, dar la modelele complicate tot greșesc! Cu tiparul în față! Cu indicațiile scrise! În fine, asta-i alta poveste (nu-l bârfesc acum pe neuron).

De la Mihaela am învățat despre:

Stitching card
Iris folding
Spirelli card

Am învățat și altele, dar ma refer doar la acestea aici. Eh, învățat e cam mult spus, pentru ca, așa cum am scris mai sus, ma descurc și nu prea, da-mi place de numa’!

3 comentarii:

  1. Vai ce frumoasa esteeeee! Va trebui sa ma uit printre cartile de premii daca nu e si ceva cu „cusut” care ti-ar putea placea :D Hihihihi.
    Lumanarea a iesit minunat! Eu nu am apucat sa ma ating de sectiunea asta, dar sunt happy ca am colorat din figurine :)) :D
    Pupici si felicitari pentru minunata lumanarica !

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot nu m-am hotarat la asa ceva! Arata minunat lumanarica, insa imi place mult si forma micului tablou! Felicitari pentru realizare si inspiratie, Diana draga!
    Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Este atât de frumos ansamblul/tabloul, cartonul folosit ca bază dă un efect minunat că a trebuit să privesc de mai multe ori ca să găsesc „greșeala”. Și asta doar pt că și eu am cusut modelul acesta și îl cunosc. Altfel nimeni nu ar ști că nu așa era modelul. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.