2023-12-27

Brad din hârtie pentru briose. TC

Ultima tema din jocul Transformări creative (TC) – decembrie 2023 este Fii creativ!

brad confectionat din hartie alba pentru briose, cu stea rosie in varf (si o bulina aurie), cu fundal negru sclipicios

M-am străduit sa fiu creativa și am ales sa confecționez un brad din hârtiile pentru brioșe descoperite în cuibul 21 din bradul-calendar pentru Adventul Exploratorului creativ.

un brad din hartii de briose, pe fundal alb satinat

Cu aceasta ocazie am schimbat destinația unui suport pentru lumânare în suport pentru brad.

o lumanare in suport in forma de stea, din ghips

Pe blog la Mihaela am urmărit link spre instrucțiunile pentru un astfel de brad – link propus de Monica. Am urmat acele instrucțiuni – mai mult sau mai puțin, dar nu am făcut un brad exact ca acolo pentru ca...

Bradul meu are și o hârtie colorata (decorata) pentru brioșe, are beteala din hârtie maro de la bomboane și o stea roșie în opt colturi pe care am lipit paiete aurii descoperite în cuibul 10 din bradul-calendar amintit mai sus.

Tulpina este din trei bețișoare pentru frigărui, lipite laolaltă cu banda izolatoare și lipite cu silicon în vârful bradului.

Bradul este înfipt în ceara unei lumânări montata într-un suport din ghips (suportul nu e făcut de mine).

5 comentarii:

  1. Îmi place mult interpretarea ta a acelui tutorial. În filmuleț, brăduțul perfect alb pare ideal într-o vitrină rece, în anticamera Crăiesei zăpezii,...da, e elegant, dar impune parcă o eleganță rece, impersonală, pe când bradul tău pare decorat de o famiie caldă și iubitoare, unde contează mai mult să te simți bine împreună decât perfectiunea unei poze de revistă.
    Felicitări pentru ultima transformare din acest an.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur că ai incercat și tu acest tutorial, ies brăduți tare frumoși. Steaua roșie cu bulinuta aurie arată foarte bine în vârf, ii dă căldură, dar recunosc că am avut și un mic frison, sună într-un fel anume "steaua roșie". Cred că nu o să scap niciodată de conotațiile unor cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa decorat intr-adevar arata mai bine, decat perfect alb, cu zapada din abundenta... Sper sa nu razi, insa mi-am imaginat ca se transforma intr-o balerina care incepe sa patineze... Ar fi o poveste frumoasa.
    Ai combinat frumos provocarile. Felicitari, Diana draga! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb!!
    Imi place tare mult pe ce l-ai montat! Imiplace ca ai folosit si suporturi colorate - e gata impodobit!
    Tot imi place la el!!
    (apropo, tocmai am luat un set de globulete la oferta si cred ca au la ele si o stea cummva spre rosu - va trebui sa vad maine pe zi - la pachet :))))
    Puuup

    RăspundețiȘtergere
  5. Ți-a ieșit un brad drăguț! Să-l vezi pe al meu amărât e! Asta e! Am încercat!:)))
    Îmi place bradul tău! Pupici

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.