2023-12-15

Coronita. Transformari creative

Prea multe ornamente vechi pe care sa nu fi încercat sa le revitalizez cred ca nu mai am, dar tema lunii decembrie în jocul Transformări creative 2023 este despre recondiționare, înfrumusețare, completare etc. a unor ornamente mai vechi. Pentru săptămâna trei din decembrie tema este coronița.

Coronița pe care o prezint e la noi doar de câțiva ani și am tot privit-o dar nu am știut mult timp ce sa ii adaug, cum, unde... M-am gândit la funda roșie, dar nu am panglici pe care sa le fi putut face sa arate frumos – am ceva, dar ar fi trebuit călcată, ca e cam șifonată (pur și simplu nu mi-a venit sa pun fierul de călcat în priza și pentru aceasta deoarece nu eram sigură că-mi iese funda destul de frumoasa pentru a o atașa).

Am uita sa o fotografiez fara cei trei fulgi de nea, dar oricine isi poate imagina cum era.

coronita de Craciun, sintetica, decorata cu ciuperci, conuri, frunze si trei stelute-paiete

Am fost tentata sa omit aceasta tema, dar mi s-a părut un soi de abandon. Bafta mea au fost paietele din bradul-calendar pentru Adventul Exploratorului Creativ, ziua zece. Acum, cand cade lumina pe ea din anumite unghiuri, luceste discret.

Tot ce am făcut a fost sa lipesc trei fulgi de nea pe coronița - imposibil de a numi asta creativitate. Poate ca nici nu ar trebui să mă prezint cu ea, dar... cum scriam: sa nu renunț.

5 comentarii:

  1. O coronita draguta! Nu imi dau seama ce dimensiune are... Eu insa am achizitionat candva ciupercute care seamana bine cu ale tale. Le am infipt in pamant, in ghivecele cu plante fara flori, doar cu frunze, ca sa dau o tenta de culoare 😜
    Imi place coronita ta. Este echilibrata. Fulgii de nea sunt tare dragalasi ❄️ arata perfect acolo unde i ai lipit!
    Pupici si imbratisari de la Trio pentru Quattro 🐾😘🤗💞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam 25 de cm, cu tot cu decoratiuni. A fost singura coronita pe care o avem de cativa ani si pe care as fi avut cum s-o "completez" (daca ma pricepeam). 😊
      Multumesc pentru incurajare, Carmen draga! 😊 ❤ 😘
      Buna idee cu ciupercutele intre plantele care nu au flori! Flori din panza (si plastic) am mai plasat si eu asa - tot pentru efect.
      Ganduri bune si imbratisari de la quattro pentru trio! ❤ 😘 💞 💖 🐾 🤗

      Ștergere
  2. Eu azi am înscris o postare cu „transformarea ” unui bec de instalație. Doar un bec. Prin urmare tu de ce să nu consider o recondiționare această coroniță? Chiar arată deosebit cu acei fulgi. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori un mic detaliu face diferenta :*!
    Tu ai adaugat chiar trei :D.
    Si imi place cum arata foarte mult. Si eu merg pe acelasi principiu. Cred ca marti va pica la mine tema coronitei (am rezervat in bradul advent martea pentru transformari. Poate pana atunci ajung si eu pe la ornamente sa mai pescuiesc ceva ce trebuie reparat/ indreptat (lol)/ imbunatatit...
    Pupici cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place! Creativitate nu inseamna sa creezi ceva nou, ci sa adaugi ceva simplu la ceva nemaipomenit de simplu si sa rezulte ceva minunat. Felicitari! Pupici

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.