2023-12-16

Fulgi de zapada AF 2/9

De fiecare data când a fost despre fulgi de zăpada decupați m-am încurcat. Privesc filmulețele și... reușesc ce pot. Cred ca problema consta în faptul ca în filmulețe sunt confecționați fulgi de zăpada dintr-o coala de hârtie și eu aleg miniaturi, pentru ca vreau să-i confecționez din staniol și nu mai am coli de staniol așa ca folosesc bucatele de staniol!

Tema zile de 9 decembrie din Adventul fotografic ediția a II-a este (a fost) fulg sau fulgi de zăpada.

Didi s-a arătat mulțumită și a adunat fulgii în jurul ei poziționându-i ca și cum ar fi scuturi. 

papusa cu fes rosu si trei fulgi de nea argintii, din staniol, in decor cu ninsoare

Scuturi împotriva toamnei, primăverii?! Ea știe, dar știu sigur ca și ea vrea sa ningă. Pentru ea a fost simplu: a pocnit din degețele și ninge peste ea. Egoista! La alții care vor sa ningă peste ei nu se gândește. Sau poate se gândește, și sunt nedreapta cu ea. Dar dacă nu spune nimic...!

Cei trei fulgi de zăpada i-am așezat în ordinea în care i-am decupat (de jos în sus). Al treilea îmi pare cel mai aproape de forma unui fulg de zăpada.

trei fulgi de zapada decupati din staniol argintiu, pe fond negru din dantela

P
rea reușiți nu aș zice ca sunt, dar pe crenguțe de brad ar sclipi, în lumina instalației cu beculețe.

Fotografiile sunt editate cu programul online, gratis:

3 comentarii:

  1. Sunt tare frumosi - si stiu ce presupune o miniatura.. asa ca chapeau!!Am facut origami dintr-o bucatica de staniol anul ata la transformarile din hartie de impachetat... Pfooa.
    Imi plac mult de tot! Acum vreau si eu. Ce bine ca nu am materie prima potrivita :)))).
    Dar parca vad ca apare... si atunci sa vezi... tztz. Lupa!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am adus aminte ca noi descoperisem un programel in care puteam face poze cu fulgi. trebuie sa--l caut, ca nu l-am mai folosit.
    Ninge frumos peste Didi! Lasa ca o sa ninga si in Brasovul tau.
    Pupici, Diana draga! O duminica faina! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Râd, dar nu râd de fulgii tăi. Mi se par minunați, mai ales la Didi în brațe. În curând ă să vezi și tu ce m-a făcut să râd acum.
    revenind la Didi, tocmai am scris la postarea anterioară, Dini e spiriduș de iarnă. Pai pocnește din degete și ninge? E clar. Poate se îndură și de noi și face să ningă (moderat) și pe la noi.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.