2023-12-17

Figurine de Crăciun Advent foto 2/12

Didi se odihnește un pic. Se bucura de alb – vrea și zăpada, dacă tot e alb în jurul ei. După ce-a spionat ciudățeniile de spiriduși cu fesuri verzi se simte epuizata (probabil ca spionatul epuizeaza). Sade într-un colt și... Hopa! În poală ei aterizează un clop de spiriduș! O spionează elfii pe ea, acum? A privit în jur, irata și... Colo un ren cam ciudățel, lângă ea, o familie de omuleți de zăpada – le zâmbește, ei răspund, apoi își văd de ale lor. Și sus, pe coama unui deal, se aude sunet de zurgălăi. Când ridica privirea... Moș Crăciun cu renul Rudolf tocmai sunt în trecere. Probabil ca Moșul face proba săniuței. Dar de ce staționează? O fi căzut din sania lui fesul verde din poala ei, și-acum Moșul îl caută?! Dacă-i așa va afla. Ii e prea lene să se ridice, sa facă semne, sa strige (dar vrea cadouri de la Moș!)


Profit de neatenția spiridușei Didi și fac o poză pentru Adventul fotografic ediția a II-a, tema zile de 12 decembrie fiind figurine de Crăciun: ren, om de zăpada, Moșul, spiriduș etc..

Am rezolvat repede tema aceasta. Ce bine ca Didi se odihnea și visa cu ochii deschiși – am făcut doar poza! De era Didi atentă... mamă, mamă ce talente mai făcea!

5 comentarii:

  1. Vaaaai ce imi place tabloul tau! Cel mai dragalasa mi se pare saniuta 😍😍😍😍 asa ceva nu am mai vazut! Absilut MORTALA!
    Felicitari pentru tot ce ai creat in aceste ultime saptamani, tabloul este superb!
    Numai bine Diana draga! Un start bun in ultima saptamana inainte de Craciun 🤗😘 pupici si imbratisari de la Trio pentru Quattro 😘🐾💞🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate nu facea, ca sclipeste ceva pe acolo, ceea ce ar fi fost de bine!
    O imagine de grup simpatica si cu potential de miscare!
    Pupici si o saptamana frumoasa! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat aarajjamentul pentru această temă Și povestea care îl însoțește.
    Felicitări!
    PS: Recunosc săniuța de la adventul de anul trecut, și cred că și renul

    RăspundețiȘtergere
  4. Se ven muy lindo Santa y Didi. Te mando un beso.

    RăspundețiȘtergere
  5. Visul ei cu ochii deschisi mi-a amintit (iar filmul acesta ) de DRagoste la Zero grade.. cel din Poiana.. La un moment dat e un vis din acesta cu balet si fum colorat si tot tacamul.. :)
    Pupici cu drag!! Si jucati-va la fel de frumos si in continuare - eu ma bucur de fiecare moment alaturi d evoi!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.