2023-12-17

Didi se catara pe beteala AF2/17

S-a odihnit Didi, cât s-a odihnit, șezând direct în zăpada, meditând la fesul de elf care i-a căzut în poală, la Moș Crăciun care staționa pe-o culme și când s-a dezmeticit renul nu mai era, și nici familia omuleților de zăpada. Ridicând privirea spre culme l-a văzut pe Moș Crăciun staționând în continuare. Poate chiar aștepta ca ea să-i ducă fesul elfului neatent și căruia, acum, probabil, ii îngheață urechile – nu se potrivește elfilor orice fel de fes; trebuie să fie magic. Poate ca magic era fesul verde cu roșu așa ca Didi s-a hotărât sa urce la Moș Crăciun și la renul cu nasul roșu care păreau ca așteaptă ceva.

A observat repede beteala-liana (care nu era acolo când ea se odihnea). S-a opintit un pic și hopa-sus! Ups! Nu-i așa ușor cum pare!

papusa cu fes rosu se catara pe fir de beteala argintie sa ajunga la Mos Craciun

Fesul elfului i-a scăpat în valurile aurii – despre care nu-și amintea sa fi fost acolo când a început cățărarea. Va cobori după el, și va urca din nou. Nu-i prea convenea, dar dacă tot s-a luat c-o treaba s-o ducă la capăt.

Va asigur ca Didi a ajuns cu fesul la Moș Crăciun, dar nu știu dacă fesul era motivul pentru care Moș Crăciun staționa pe culme, cu "luminile de avarie" aprinse.

Aceasta poveste cu tema zilei 17 fiind beteala are un final incert, dar nu și poza pentru Adventul fotografic ediția a II-a: poza e finalizata cu certitudine.

4 comentarii:

  1. Imi place cum s-a catarat si mai ales de ce a vrut sa se catere!
    Ma gandeam totusi ca s-ar fi putut teleporta cumva, insa daca poate asta, poate nu iti arata deocamdata!
    Faina continuarea povestii!
    Pupici, draga Diana! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasă continuarea povestei din articolul precendent. Abia astept continuarea.
    Felicitări și o săptămână ușoară!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mare sportivă Didi! :D
    Îmi place mult cum semnalizează sania! Fain de tot!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaaaai :)))))))))))))))
    Didi este alpinista? :D Noroc ca e beteala de calitate si tine!! Stie Didi ce sa aleaga. :)
    Lasa Didi ca valurile aurii arata asa de bine - dar vezi sa nu adormi pe acolo,, ca pleaca Mosul si ramane Elful fara fes :D.
    Pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.