2023-12-16

Didi in zapada. Advent foto ziua 7

Cu pompoanele în rol de zăpada m-am inspirat de la MNiko (Explorator prin viata), și am adăugat un ghemotoc de melana - din păcate e bej melana, dar, noh, e pufoasa și Didi s-a putut scufunda în ea. Se simte asa de bine acolo incat nu se mai da dusa - si mai am nevoie de ea, prin alte locuri!

o papusa cu fes rosu in zapada formata din melana si pompoane

Tema zilei 7 din Adventul fotografic ediția a II-a este zăpada. Știu ca șapte decembrie e deja în trecut, dar asta a fost situația: când aveam inspirație nu aveam timp, când aveam și timp și inspiratie nu funcționa conexiunea la internet și tot așa. De ce să fie simplu dacă poate fi complicat?

Dar, gata, nu va mai rețin cu de-ale mele, ca aveți și altele de făcut. 😊

3 comentarii:

  1. Am eu niste poze facute in Poiana cu Mami si Tati. Cred ca avam 1 an jumate.. cam asa.. :))) Si era zapada cat mine si Tati ii pusese pe caciula lui mami un bulgare cat capul de mare :)))
    Decorul tau mi-a amintit de iarna aceea :) ahhh iti venea sa dormi in zapada :))).
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare tare vesela Didi. Poate ca doar acum descopera cu adevarat zapada!
    Pupici si o duminica placuta, Diana draga! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai bună concluzie, de ce să fie simplu dacă poate fi complicat.
    Foarte frumos decorul. Didi pare atât de fericită! Cred că e spiriduș de iarnă, se potrivește mult prea bine în peisaj ca să fie altceva.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.