2012-09-16

Doar 20 % dintre femei știu să citească o hartă. De ce bărbații nu ascultă?

Super amuzantă și instructivă prezentarea făcută despre faptul că bărbații nu ascultă și femeile nu știu să citească o hartă.

Femeile au creier multifuncțional, bărbații… “câte un lucru, pe rând”: ori vorbesc ori ascultă; ori citesc harta, ori ascultă radioul…

De ce femeia poate să facă 3-4 lucruri deodată și bărbatul nu?
Ce răspuns așteaptă femeia când întreabă: să port pantofii aceștia sau aceștia?

pe blogul: http://ionut-rusu.blogspot.com/2012/09/de-ce-barbatii-nu-asculta-iar-femeilenu.html era inregistrarea (in febr 2021 pare link invalid)

7 comentarii:

  1. Diana, am sa intru si pe site-ul recomandat dar mi-ai adus aminte de un moment foarte caraghios pe care vreau sa îl împartasesc cu tine!
    Tocmai intrase-m în Amsterdam, acum 20 si ceva de ani. Eu eram co-pilotul, adica cu harta orasului pe genunchi trebuia sa îi spun pilotului (sotul meu) si cu înca 3 co-pilotei pe banca din spate, drumul pe unde trebuia sa o ia. Adica "Mission(aproape)imposible"!! Nume de strazi ca: Fokke Simonszstraat, Utrechtsedwarsstraat sau mai stiu eu care, nu le citesti asa din prima... Inchipuieti ca în mijllocul intersectiei eu îmi dadeam seama ca trebuia sa o fi facut la stanga sau dreapta sau ca unul din copii care stia sa citeasca deja striga... am trecut deja acum 2 strazi... Ce bine ca între timp sa descoperit ghidul prin satelit si barbatii nu trebuie sa mai asculte! ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelent ce scrii tu aici! Multumesc ca ai impartasit cu mine aceasta amintire minunata!
      Zau daca nu mi se "limba plimba in gura" cand incerc sa citesc cuvinte care mi se par atat de... complicate! :)
      Banuiesc ca acel co-pilotel care striga era baiat! Pentru ca despre asta e vorba in filmulet - printre altele! :) E o chestie care mi s-a parut superba si... prea adevarata! :))
      Da, cu GPS barbatul nu trebuie sa mai asculte ce-i spune partenera citind harta, dar nici el n-o mai asculta/aude pe ea cand ii "vorbeste" GPS-ul sau cand... citeste harta (electronica sau pe suport de hartie)! :)

      Fericire sa aveti!

      Ștergere
  2. :)
    sunt barbat, asta inseamna din start ca:
    -sunt lenes;
    -nu recunosc nimic! :))

    mai, eu sunt unul dintre cei ce nu pot face doua lucruri deodata!

    o combat pe minnie!
    la prima iesire din tara, "seful" m-a dus pana in preajma Vienei, sa vad ce si cum, apoi mi-a pus harta in brate si mi-a zis: miercuri esti la Madrid, clar?"
    M-am ratacit si in Franta si in Spania dar am ajuns la timp! Din Barcelona am iesit orientandu-ma dupa soare, nu cu harta!!!

    Traiasca barbatii!

    Zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din experienta cam stiu ce vor barbatii in principal :D si ce stiu sa citeasca.
    o sa ma uit putin mai incolo pe linkul respectiv, chiar sunt curioasa sa vad ce inteleg barbatii.
    Mie mi se pare ca nu inteleg nimic, daramite sa citeasca harti.
    Dar pentru locul de unde beau bere le mai trebuie harta?
    Sunt multe lucruri pe care stiu sa ei sa le faca deodata, dar ma abtin.
    Ma voi uita pe linkul ce l-ai prezentat

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc ;) o seara minunata îti doresc deasemenea, si... daca ai timp si dispozitie, ti-am pasat o leapsa ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu ce sa zic, nu toate femeile sunt la fel. Nici barbatii.
    Eu stiu sa citesc o harta chiar daca nu-mi place sa conduc si am permis luat degeaba :))
    In fine, filmul e prea lung. Am vazut 7,34 minute, nu pot mai mult, omul oricum vorbeste relativ ironic, nu se ia nici el foarte in serios. Totusi, vreau sa-l contrazic pe tipul ce tine conferinta. Cunosc suficient de multi barbati capabili sa faca mai multe lucruri deodata. Si, la fel, cunosc o multime de femei incapabile de mai nimic fara un ajutor. Deci teoria lui cam pica... Poate singura chestie reala e ca barbatii nu prea asculta. Desi, si asta e de fapt cam altceva. Ei asculta, adica aud, dar le e mai comod sa se prefaca ca n-au auzit...mult mai comod. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ieri se lauda si baiatul meu ca poate face mai multe lucruri odata, de genul: manca, citea, asculta muzica... :))

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.